На Оболоні створили відділення реабілітації дітей з інвалідністю (ФОТО)

Як виглядає новий медичний заклад

В Оболонському районі Києва завершили реконструкцію відділення Центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Будівельні роботи у медичному закладі тривали злітку. У відділенні Центру реабілітації для дітей з інвалідністю, який розташований на вулиці Вишгородській, 54, повністю завершили зовнішній ремонт та ремонт у приміщеннях, а також встановили нові меблі та сучасне обладнання.

Центр реабілітації — інклюзивний заклад, де працюватиме денний стаціонар. Розпочне свою роботу він всередні січня наступного року. Послуги у центрі надаватимуть дітям та молоді з різними нозологіями. Як виглядає оновлений заклад можна подивитись на оприлюднених мерією світлинах.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва триває реконструкція Центра реабілітації для дітей з інвалідністю. Будівельні роботи розпочали три місяці тому. До кінця року на об’єкті мають звести додаткові поверхи, добудувати ліфт та додатковий евакуаційний вихід з урахуванням потреб осіб із інвалідністю, а також перекрити дах будівлі. Центр реабілітації буде розрахований на одночасне перебування 180 дітей з інвалідністю усіх нозологій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві можна отримати компенсацію за навчання дитини у приватному закладі дошкільної або базової середньої освіти. У Департаменті освіти і науки Київської міської державної адміністрації пояснили, що у столиці затверджено порядок видатків на дошкільну освіту у столиці, зокрема для приватних закладів за надання освітніх послуг дитині, яка проживає та зареєстрована у Києві. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися