В Києві знизилась захворюваність на грип на ГРВІ майже на 20%

До медичних закладів за останній тиждень були госпіталізовані 506 осіб, із них 157 – діти.

У Києві за, останній, 52-й тиждень, 2021 року було зареєстровано 11 924 хворих на грип та ГРВІ, зокрема, і на коронавірус. Про це повідомили в державній установі "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ".

Зазначається, що рівень захворюваності нижчий епідемічного порогу на 49,6%. Наразі показник захворюваності становить 402,5.

Загалом у столиці спостерігається зниження захворюваності на 18,5% у порівнянні з попереднім тижнемДо медичних закладів за останній тиждень були госпіталізовані 506 осіб, із них 157 – діти.

 

Як писали "Коментарі", українські вчені дали прогноз на поширення нового штаму коронавірусу "Омікрон" та розповіли, коли очікується новий спалах інфекції. Про це стало відомо з прогнозу Робочої групи з математичного моделювання проблем пандемії. Відомо, що останніми тижнями в столиці спостерігається зниження захворюваності на коронавірус, проте штам інфекції "Омікрон", який активно поширюється у світі, загрожує новою хвилею захворюваності вже на початку січня 2022 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися