Бустерну дозу COVID-вакцини зробили близько 10 тисяч киян

Введення бустерної дози поновлює силу впливу вакцин від коронавірусу,

Бустерну дозу вакцини від коронавірусу в Києві отримали вже близько 10 тисяч мешканців. Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

 

За її словами,  введення бустерної дози поновлює силу впливу вакцин від коронавірусу,  ефективність яких, згідно з останніми світовими даними, з плином часу поступово знижується. До того ж, бустерна доза має стати додатковим захистом, враховуючи появу все нових мутованих штамів, на кшталт Омікрона", – розповіла директорка Департаменту.

 

 

Як писали "Коментарі",  кияни можуть зробити бустерну дозу вакцини від коронавірусу у будь-якому пункті, де проводять вакцинацію проти COVID-19.  Для бустерної дози перевагу надаватимуть м-РНК-вакцинам – Moderna або Comirnaty від Pfizer-BioNTech, незалежно від того, якою вакциною була щеплена людина.

 

Крім того, у Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") можна витратити гроші, отримані за повний курс вакцинації від коронавірусу.


Тепер розрахуватися карткою "єПідтримка" можна безпосередньо у касах розважальних локацій "ВДНГ". Кошти, отримані за вакцинацію від коронавірусу, можна витратити на відвідування оранжереї, ковзанки, Галереї сталевих фігур, Фабрики мрій, Резиденції Санти, Мотузкового парку, планетарію, музеїв, тропічної ферми "Планета метеликів" та парку "Планета динозаврів". Також карткою "єПідтримка" можна розрахуватися за квест та екстремальні атракціони, екскурсійний потяг та дитячі машинки.



 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися