У Києві відкрили сучасний Центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю

Одночасно отримувати послуги з реабілітації у новому центрі зможуть від 35 до 40 дітей з інвалідністю

Мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко у Дарницькому районі столиці відкрив новий Центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю.


"Сьогодні ми відкриваємо у Дарницькому районі новий Центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю. Центр стане частиною мережі закладів реабілітації, яка фактично покриватиме потребу Дарницького району", – сказав Кличко.


picture


За його словами, в районі вже працюють відділення реабілітації дітей із ДЦП і відділення трудової та професійної реабілітації осіб з інвалідністю віком старше 18 років. Одночасно отримувати послуги з реабілітації у новому центрі зможуть від 35 до 40 дітей з інвалідністю. Протягом дня – 80-90 дітей.


Поряд із центром також є інклюзивний дитячий майданчик. Усі написи у закладі продубльовані шрифтом Брайля.


picture


У новому центрі реабілітації є діагностичне відділення, відділення арт-терапії, сенсорно-інтеграційної терапії, логопедичне та логаритмічне відділення, відділення соціально-психологічної та фізичної реабілітації, які вже розпочали працювати та надавати послуги з реабілітації дітям.


picture


Як повідомляли "Коментарі", у Центральній районній лікарні Борисполя цього року почнуть будувати пологове та лікувальне відділення. Будівельні роботи розпочнуть навесні. Наразі оголошений тендер на пошук підрядника для виконання робіт. Медичний заклад розташований неподалік від міжнародного аеропорту "Бориспіль" на вулиці Котляревського. На території лікарні планують збудувати два нові корпуси — для пологового та лікувального відділень, які з’єднають скляним переходом з основним медичним закладом. Окрім того, тут облаштують вертолітний майданчик. Вартість будівництва складає майже 139 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися