У центральній лікарні Борисполя збудують пологове відділення

Що відомо про реконструкцію медичного закладу

У Центральній районній лікарні Борисполя цього року почнуть будувати пологове та лікувальне відділення. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на систему закупівель Prozorro.

Будівельні роботи розпочнуть навесні. Наразі оголошений тендер на пошук підрядника для виконання робіт. Медичний заклад розташований неподалік від міжнародного аеропорту "Бориспіль" на вулиці Котляревського.

На території лікарні планують збудувати два нові корпуси — для пологового та лікувального відділень, які з’єднають скляним переходом з основним медичним закладом. Окрім того, тут облаштують вертолітний майданчик. Вартість будівництва складає майже 139 мільйонів гривень.

Підрядника з будівництва пологового та лікувального відділень у Борисполі шукають вже втретє. Другий тендер оголосили 19 листопада після того, як відхилили пропозиції двох учасників торгів. Пропозиції до участі в аукціоні можна було подати до 25 листопада. Аукціон був призначений на 6 грудня. Чергова спроба обрати підрядника з будівництва двох відділень Центральної районної лікарні Борисполя запланована на наступний тиждень — аукціон відбудеться 10 січня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за два роки у Київській обласній клінічній лікарні планують провести повну реконструкцію, зокрема побудувати вертолітний майданчик для аеромедичної евакуації. Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації також провів тендер на розробку проєктної документації для реконструкції дитячої лікарні у Боярці. Переможця вже оголосили. За розробку проєкту реконструкції підряднику готові сплатити понад 14 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися