Під Києвом проведуть реконструкцію та добудову дитячої лікарні

Що відомо про будівельні та ремонтні роботи

Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на розробку проєктної документації для реконструкції дитячої лікарні у Боярці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднену інформацію у системі ProZorro.

Реконструкцію будівель та споруд планують зробити у комунальному підприємстві "Київська обласна дитяча лікарня". Медичний заклад розташований у Боярці на вулиці Хрещатик, 83. Тендер на розробку проєкту реконструкції оголосили 19 листопада. За ці послуги підряднику готові сплатити понад 14 мільйонів гривень.

Пропозиції від учасників приймали до 25 листопада. Стадійність проєктування реконструкції дитячої лікарні у Боярці складається з трьох етапів — ескізний проєкт, проєкт та робочої документації. У медичному закладі планують провести реконструкцію головного корпусу, отоларингологічному та адміністративного корпусів. Також капітально відремонтують операційну, палати реанімації, харчоблок, пральню, бокси в інфекційному відділенні та інші приміщення медзакладу.

Загальна площа будівель складає майже 19 тисяч квадратних метрів, ще чотири тисячі квадратних метри у лікарні планують добудувати. Реконструкцію почнуть з головного корпусу дитячої лікарні. Тут добудують хірургічний корпус з операційною, відділенням реанімації та боксами для приймання автівок швидкої медичної допомоги.

Аукціон з розробки проєктної документації для реконструкції дитячої лікарні у Боярці призначений на 5 грудня. Виконати роботи підрядник має до кінця наступного року.

Нагадаємо, в Обухові у рамках національної програми "Велике будівництво" капітально відремонтували приймальне відділення центральної районної лікарні. Цього року на модернізацію п’яти приймальних відділень опорних лікарень у Київської області спрямували понад 38 мільйонів гривень. У центральній районній лікарні Обухова не тільки відремонтували приміщення, а й встановили сучасне медичне обладнання, зокрема новий томограф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Миронівці триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу. А у Броварах тривають роботи з реконструкції нового відділення клінічної лікарні. На роботи з реконструкції з бюджету Київської області передбачили понад 26 мільйонів гривень. 

Дивіться також, як у Переяславі відремонтували центральну лікарню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися