У Києві планують зробити реконструкцію обласної лікарні

Також займуть й обласним дитячим медзакладом у Боярці

У Київській області планують реконструкцію двох обласних лікарень. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

За його словами, мова йде про реконструкцію лікарні для дорослих у столиці та дитячої, яка розташована у Боярці. Зараз по обласній дитячій лікарні проводять торги на розробку проєктно-кошторисної документації, зазначив Володін. Роботи планують виконати по обом медичним закладам в рамках національної програми "Велике будівництво".

Наразі відомо, що у обласній клінічній лікарні у Києві проведуть реконструкцію та капітальний ремонт дев’яти корпусів. В обласній дитячій лікарні в Боярці планують оновити вісім корпусів медичного закладу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації оголосив тендер на розробку проєктної документації для реконструкції дитячої лікарні у Боярці. Переможця ще не оголосили. Реконструкцію будівель та споруд планують зробити у комунальному підприємстві "Київська обласна дитяча лікарня". Медичний заклад розташований у Боярці на вулиці Хрещатик, 83. За розробку проєкту реконструкції підряднику готові сплатити понад 14 мільйонів гривень.

Нагадаємо, в Обухові у рамках національної програми "Велике будівництво" капітально відремонтували приймальне відділення центральної районної лікарні. Цього року на модернізацію п’яти приймальних відділень опорних лікарень у Київської області спрямували понад 38 мільйонів гривень. У центральній районній лікарні Обухова не тільки відремонтували приміщення, а й встановили сучасне медичне обладнання, зокрема новий томограф.

Окрім того, у Миронівці триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу. А у Броварах — реконструкція нового відділення клінічної лікарні

Дивіться також, як у Переяславі відремонтували центральну лікарню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися