Шість смертей на Київщині від коронавируса: можливе посилення карантину

У Київській області зростають показники захворюваності

З наближенням осені епідемія коронавірусу в Київській області не вщухає. Медики фіксують все нові випадки захворювання. Влада столичного регіону подумують про посилення карантинних обмежень. Таку інформацію наводить пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Так, в КОДА заявляють, що в області погіршується ситуація з поширенням коронавірусу, а показники захворюваності зростають. За станом на 26 серпня за добу зареєстровано шість смертей від COVID-19.

"Частина області вже в помаранчевій зоні небезпеки поширення хвороби. Ще частина - в жовтій. Є серйозні передумови для подальших обмежень. Наближається осінь. З відновленням роботи навчальних закладів, з поверненням більшості людей з відпусток, з похолоданням - можемо отримати додаткові завдання. Тому реагувати повинні вже зараз ", - цитує пресслужба КОДА главу адміністрації Василя Володіна.

Втім, на цей час умови карантину залишаються колишніми, однак громадян просять не відвідувати населені пункти з "червоної" зони епідеміологічної небезпеки.

Як повідомляв портал "Коментарі", епідемія коронавірусу продовжує атакувати жителів столиці. Чи не пройшла вона повз місцевої законодавчої влади. Тепер COVID-19 підхопив ще один депутат Київради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися