Заслужений лікар України оприлюднив посібник з надання домедичної допомоги

Ознайомитись з матеріалами можна у вільному доступі

Заслужений лікар України Михайло Секела виклав у вільний доступ посібник з надання домедичної допомоги. Матеріали будуть корисні не тільки медикам та військовим, а й студентам та школярам старших класів, передають "Коментарі".

Заслужений лікар України Михайло Секела виклав у вільний доступ укладений ним посібник "Надання домедичної допомоги у надзвичайних ситуаціях і в умовах бойових дій". У ньому висвітлені заходи з надання першої домедичної допомоги потерпілим у надзвичайних ситуаціях і в умовах бойових дій, а також послідовність їх надання.

Автор посібника зазначає, що він призначений для парамедиків, військових, прикордонників, працівників поліції, патрульної служби, рятувальників, водіїв транспортних засобів, студентів закладів вищої освіти, коледжів та школярів старших класів. Завантажити посібник можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у медичних закладах Києва під час дії воєнного стану дозволили проводити планові госпіталізації, якщо такі операції дозволять уникнути тяжких наслідків для здоров’я пацієнта. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися