Коронавірус атакує: майже тисяча хворих в Києві

У Києві продовжують траплятися нові зараження коронавірусом

Епідемія коронавірусу в столиці не вщухає. Про це свідчать офіційні дані, які озвучив міський голова Віталій Кличко.

Так, згідно з повідомленням чиновника, з кінця травня зведені патрулі поліції, Держспоживслужби і муніципальної охорони здійснили понад 5,5 тисячі перевірок. Держслужбовці та добровольці перевіряли роботу суб'єктів господарювання на дотримання протиепідемічних обмежень, протоколи складали майже в кожному шостому випадку, передає УНН.

"Функції контролю за дотриманням карантинних обмежень покладено на Національну поліцію. Місто ж в кінці травня створив спеціальні патрулі. До складу яких, разом з поліцією, входять представники Держспоживслужби і муніципальної охорони. Ці патрулі перевіряють ресторани, торговельні заклади, столичні ринки на дотримання ними норм безпеки. За час своєї роботи патрулі здійснили понад 5,5 тисячі перевірок суб'єктів господарювання. Склали 889 протоколів про порушення", - повідомив Кличко.

Динаміка, на думку влади, невтішна. Тому всіх киян просять в черговий раз дотримуватися правил протиепідемічного захисту, оскільки карантин можуть ввести знову.

Як повідомляв портал "Коментарі", навчальний рік почався в звичайному режимі не для всіх школярів столиці. Згідно з ухваленим рішенням уряду, всі школи Києва повинні були приступити до роботи в очному режимі навчання. Однак, в Кабміні попереджали, що в разі виявлення захворювання коронавірусів в учнів або викладачів, школа відправиться на карантин. Так сталося з київським навчально-виховним комплексом №240 "Соціум".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися