На Київщині зіткнулись два легковики: серед постраждалих 8-річна дівчинка (ФОТО)

Постраждалих госпіталізували до медустанови

Між населеними пунктами Нові та Старі Петрівці, що в Київській області, 10 липня зіштовхнулися автомобілі Opel та Skoda. Одне авто в'їхало в електроопору. Через аварію зазнали тілесних ушкоджень жінка й 8-річна дитина. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Київської області у Фейсуці.

"Попередньо було встановлено, що 10 липня близько 11:00 між населеними пунктами Нові та Старі Петрівці сталася аварія. 38-річний водій Opel зіткнувся з автомобілем Skoda, внаслідок чого остання в'їхала в електроопору", - повідомили правоохоронці.

Через аварію постраждали пасажирки одного з авто - бабуся й 8-річна дівчинка. Наразі їх уже госпталізували до лікарні. За фактом ДТП поліція відкрили кримінальне провадження.

Наразі слідчі встановлюють причини й обставини аварії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві судитимуть комунальника, який "заробив" на благоустрою парку. У відомстві зазначили, що Київським комунальним об’єднанням зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд" після тендеру укладено низку договорів з приватним підприємством. У Дніпровському районі Києва підрядник мав виконати будівельні роботи з благоустрою парку "Перемога".

Також "Коментарі" писали, що в багатоповерхівці на Оболоні вщент згоріла квартира. Під час пожежі в квартирі знаходилась родина — жінка з чоловіком та дитина. Батьки вчасно відчули запах горілого, забрали дитину та покинули помешкання, викликавши рятувальників. Пожежу на площі десять квадратних метрів вдалося загасити за пів години. Вогнем пошкоджено меблі та особисті речі. Окрім того, через пожежу закопчені стеля та стіни квартири. Жертв та постраждалих немає.

Читайте на порталі "Коментарі": від влади Києва вимагають створити заказник у Протасовому Ярі. Активісти зазначають, що наступного тижня відбудеться сесія Київської міської ради. Депутати мають розглянути земельні питання, однак на порядку денному немає проєкту рішення про створення ландшафтного заказника в Протасовому Яру, що був зареєстрований ще торік у листопаді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися