У багатоповерхівці на Оболоні вщент згоріла квартира (ФОТО)

Подробиці пожежі розповіли рятувальники

В Оболонському районі столиці вщент згоріла квартира у дев’ятиповерховому житловому будинку. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа у багатоповерхівці сталася сьогодні, 10 липня, вранці. Горіла квартира на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на проспекті Героїв Сталінграду, 26. Вогонь охопив кухню.

Під час пожежі в квартирі знаходилась родина — жінка з чоловіком та дитина. Батьки вчасно відчули запах горілого, забрали дитину та покинули помешкання, викликавши рятувальників. Пожежу на площі десять квадратних метрів вдалося загасити за пів години. Вогнем пошкоджено меблі та особисті речі. Окрім того, через пожежу закопчені стеля та стіни квартири. Жертв та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці внаслідок дорожньо-транспортної пригоди рятувальникам довелося діставати загиблого чоловіка з понівеченої автівки. Іномарка влетіла в стовп електроопори

Нагадаємо, в Солом'янському районі Києва сталася штовханина за участю жінки та місцевих торговців через конфлікт з дітьми, яких образила прихильниця "руського миру". За словами очевидців, на житловому масиві Відрадний діти продавали іграшки, щоб зібрати гроші на потреби Збройних Сил України. У пабліку заявили, що жінка, яка прийшла продавати свої овочі, поламала дітям лоток, побила іграшки і розповідала, що "прийде Путін і наведе тут порядок". Подробиці та відео — в нашому матеріалі.

Дивіться також відео, як на озері у Києві видають повістки у військкомат.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися