На озері у Києві видають повістки у військкомат (ВІДЕО)

Другий день поспіль очевидці фільмують інциденти

У Києві на озері Вирлиця поліцейські другий день поспіль роздають повістки чоловікам у військкомат. Очевидці оприлюднили відповідні відео в столичному пабліку, передають "Коментарі".

Відомо, що у вівторок, 5 липня, на озері Вирлиця один з чоловіків чіплявся до відпочиваючих. Дебошир був у стані алкогольного сп’яніння тож люди викликали поліцію. На озеро Вирлиця приїхали поліцейські та представники військкомату. Очевидці зазначають, що коли хлопцеві хотіли видати повістку, він стрибнув у воду. Чи вдалося правоохоронців його впіймати, невідомо.

Ще один інцидент стався на озері Вирлиця сьогодні, 6 липня. За словами очевидців, місцеві відпочиваючі викликали поліцію для перевірки хлопця, що здався їм підозрілим. Парубок розмовляв російською мовою і мав ножове поранення, що не загоїлося. У поліції про ці інциденти поки не повідомляли.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловікам призовного віку та військовозобов’язаним для виїзду з Київської області або з інших регіонів України потрібен дозвіл з військкомату, заявив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний. Водночас, Залужний наголосив, що жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб територією України військове командування поки не надавало.

Нагадаємо, у Києві затримали помічника нардепа від партії "Слуга народу", який співпрацював з російськими спецслужбами. Зрадник за гроші передавав ФСБ РФ розвіддані щодо зміцнення державного кордону України з Росією, про міжнародну співпрацю та внутрішньополітичний курс. 

Читайте також, що Зеленський пообіцяв розібратись з Генштабом щодо дозволів на виїзд з областей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися