Зеленський пообіцяв розібратись з Генштабом щодо дозволів на виїзд з областей (ВІДЕО)

Президент відреагував на обурення українського суспільства

В українському суспільстві обурені рішенням Генерального штабу Збройних Сил України щодо отримання дозволів для призовників, резервістів та військовозобов’язаних для виїзду за межі областей. На настрої та оцінки українців відреагував президент України Володимир Зеленський, передають "Коментарі".

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні акцентував увагу на тому, що є різні оцінки рішення Генштабу ЗСУ, а також обурення та нерозуміння в українському суспільстві.

"Я доручив міністру оборони, начальнику Генерального штабу і головнокомандувачу ЗСУ доповісти мені всі деталі стосовно цього рішення під час завтрашнього чергового засідання одним з пунктів порядку денного. Я обіцяю народу України з цим розібратися", — заявив Зеленський.

Голова держави також закликав Генеральний штаб ЗСУ не ухвалювати без нього подібних рішень. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловікам призовного віку та військовозобов’язаним для виїзду з Київської області або з інших регіонів України потрібен дозвіл з військкомату, заявив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний. Водночас, Залужний наголосив, що жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб територією України військове командування поки не надавало.

Нагадаємо, у Києві затримали помічника нардепа від партії "Слуга народу", який співпрацював з російськими спецслужбами. Зрадник за гроші передавав ФСБ РФ розвіддані щодо зміцнення державного кордону України з Росією, про міжнародну співпрацю та внутрішньополітичний курс. 

Читайте також, що кажуть у мерії Києва — чи безпечно залишатися у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Эдуард

6 липня 2022, 10:20

OBZ SOSI XUY

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися