У мерії Києва розповіли, чи безпечно залишатися у столиці (ФОТО)

Що кажуть у територіальній обороні

Київ знаходиться під надійним захистом 112-ї бригади територіальної оборони Збройних Сил України (ТРО ЗСУ). Про це заявили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, бійці тероборони готові до будь-якого розвитку подій та закликають киян виконувати вимоги воєнного стану. Зараз частина військових підрозділів несе бойове чергування на своїх укріплених рубежах оборони Києва. Окрім того, пліч-о-пліч зі 112- бригадою ТРО ЗСУ на київському напрямку знаходяться інші підрозділи української армії.

"Останнім часом ми отримуємо багато запитів від громадян, мирних мешканців Києва: чи безпечно залишатися у столиці? Попри щоденні інформаційні провокації та гучні заголовки у пресі, по-перше закликаємо киян не панікувати! Київ під надійним захистом 112 бригади Територіальної оборони Збройних сил України", — запевнили у 112-й бригаді ТРО ЗСУ.

Військовослужбовці, які не залучені до бойового чергування, щоденно тренуються та проходять бойову підготовку. Мешканців Києва закликали не панікувати, не розслаблятися та виконувати вимоги воєнного стану:

— дотримуватися комендантської години

— не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

— відмовитися від відвідування лісових масивів.

Мешканцям передмістя Києва в мерії столиці рекомендують завчасно виїжджати на роботу, щоб не потрапити в затор під час перевірки документів на блокпості. В мерії столиці оприлюднили фото з тренувань сил територіальної оборони на околицях Києва.

У прикордонних регіонах зберігається загроза вторгнення білоруської армії в Україну, однак військовий наступ з Білорусі на Київ та область зараз малоймовірний, вважають у військовій адміністрації столиці. Українські військові наголошують, що Росія не відмовилась від мети захопити усю територією України, а Київ, як столиця, є пріоритетною ціллю ворогів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод. Агентом загарбників виявся працівник одного з машинобудівних підприємств. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як Київ готується до повторного наступу російських військ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися