У Києві виділили землю для будівництва храму

Де планують збудувати церкву

Релігійна громада Української греко-католицької церкви отримала в постійне користування землю для будівництва храму. Відповідне рішення ухвалили під час засідання Київської міської ради, передають "Коментарі".

Земельна ділянка розташована в Оболонському районі столиці. Відомо, що збудувати тут планують церкву Пресвятої Трійці. Храм зведуть на вулиці Північній на площі приблизно 0,2 гектари.

Столичні депутати підтримали звернення Української греко-католицької церкви щодо нового храму. Надання земельної ділянки мотивували необхідністю задоволення потреб парафіян на Оболоні. У храмі проводитимуть богослужіння та інші релігійні заходи.

Нагадаємо, звернення релігійної громади Української греко-католицької церкви щодо будівництва храму та надання у постійне користування земельної ділянки напередодні підтримали на постійній комісії Київської міської ради з питань культури, туризму та громадських комунікацій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва на житловому масиві Осокорки зводять десятиповерховий храмовий комплекс з апартаментами. Компанія-забудовник отримала дозвіл на будівництво з боку Державної-архітектурно-будівельної інспекції. Відомо, що новий комплекс, який буде знаходиться по вулиці Зарічній, 45 вже почали будувати. До нього входитимуть 176 апартаментів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися