Киян навчать платити за коммунальні послуги через інтернет

Для жителів Києва проведуть безкоштовний вебінар на тему оплати комуналки онлайн

Технічний прогрес дозволяє позбутися черг в банках і не відвідувати фінансові установи для оплати комунальних послуг через інтернет. Така послуга існує давно, проте не всі жителі столиці вміють нею користуватися. У зв'язку з цим для киян вирішили організувати безкоштовний курс-інструкцію, як використовувати цю можливість. Про це повідомляє "Центр комунального сервісу".

Вебінар мають намір провести в п'ятницю, 25 вересня. Під час заняття можна буде навчитися створювати особистий кабінет в "Центрі комунального сервісу", а також подавати покази лічильників онлайн.

Щоб зареєструватися, потрібно перейти за посиланням на лекцію "Онлайн комуналка" і ввести свої дані.

На електронну пошту прийде запрошення (посилання на вебінар), в якому буде вказана дата і час проведення лекції. Залишається тільки приєднатися до лекції.

Як повідомляв портал "Коментарі", киянам розповіли що потрібно знати для отримання коректних нарахувань в платіжках за комунальні послуги.

У повідомлення уточнюється, що щомісяця потрібно передавати показання лічильників з 5-го числа до останнього дня поточного місяця. Більш того громадянам, у яких є бойлер потрібно щомісяця передавати показання лічильників гарячої води, навіть якщо вони незмінні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися