У Бородянці відновили зруйнований аграрний ліцей (ФОТО)

Як виглядає навчальний заклад зараз

Бородянський професійний аграрний ліцей внаслідок обстрілів російських військ зазнав значних руйнувань, але в освітньому закладі вже майже завершили відновлювальні роботи. Про це розповів заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, передають "Коментарі".

Під час російської окупації Бородянки в аграрному ліцеї були значно пошкоджені вікна навчального та лабораторного корпусів, у корпусі побуту та у гуртожитку. Російські окупанти пошкодили стадіон, спортивний майданчик та теплиці, вщент зруйнували систему опалення.

Зараз у Бородянському професійному аграрному ліцеї завершують відновлювальні роботи. В корпусах навчального закладу вже замінили вікна та двері у кабінетах. Відремонтована покрівля та ремонтують стелю в навчальних кабінетах та коридорах. В ліцеї майже завершили ремонтні роботи в укриттях та поточний ремонт кімнат гуртожитку, лабораторій та кабінетів.

"Навчальний процес розпочнеться вчасно й у повному обсязі, наші діти й надалі здобуватимуть освіту за для власного майбутнього, майбутнього нашої держави", — прокоментував заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

Завершити усі відновлювальні роботи у Бородянському професійному аграрному ліцеї планують якомога швидше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Василькові зводять модульне містечко для проживання місцевих мешканців, які втратили житло, та для переселенців. Зараз на ділянці, де буде зведено тимчасове житло, тривають роботи з підключення комунікацій.

Нагадаємо, в Ірпені завершили встановлення модульного містечка для тимчасового проживання людей, які втратили житло через війну. Це модульне містечко розташоване на території санаторію "Дубки". Забезпечувати харчуванням мешканців модульного містечка в Ірпені буде команда відомого іспанського шеф-кухаря та засновника World Central Kitchen Хосе Андреаса.

Читайте також, що в Ірпені на базі санаторію "Ластівка" планують збудувати багатоквартирні будинки. Квартири подарують людям, які втратили житло. 

Читайте также