У столичних школах почала працювати «Муніципальна охорона»

Охоронники забезпечують фізичну та технічну охорону на час учбового процесу

Працівники комунальної організації "Муніципальна охорона" приступили до охорони київських шкіл. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Перші охоронники почали забезпечувати фізичну та технічну охорону на час учбового процесу в кількох освітніх закладах Святошинського району. До кінця року планується забезпечити охорону всіх столичних шкіл.

Щонайменше одна особа із "Муніципальної охорони" перебуватиме в кожній школі столиці, забезпечуючи охорону та безпеку школярів.

Працюватимуть охоронці у школах відповідно до Закону України "Про охоронну діяльність" та ліцензійних умов провадження охоронної діяльності. Основною функцією "Муніципальної охорони" в освітніх закладах є охорона дітей та безпека працюючого персоналу.

На столичних школярів чекає складна зима. Киянам розповіли про готовність шкіл міста до опалювального сезону. У столичній адміністрації повідомили, що 95% шкіл та дитячих садків уже підготовлені до опалювального сезону, проте температура у приміщеннях високою не буде, - пишуть "Коментарі".

Замінування шкіл у Києві: з'явилося тривожне повідомлення. В Україні триває хвиля "замінувань" навчальних закладів. Подібне повідомлення отримали школи у Києві. Інформують про можливе замінування шкіл у кількох мікрорайонах столиці. Зазначається, що в цих закладах діти вчаться очно. Про це повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися