На Київщині затвердили формат навчання в закладах освіти

Як навчатимуться діти в умовах ракетної загрози

У Київській області заклади освіти Київщини через загрози ракетних обстрілів продовжать працювати дистанційно. Про повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Рішення щодо дистанційної роботи навчальних закладів з 17 до 21 жовтня ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області. Такі заходи обумовлені посиленою загрозою ракетних обстрілів з боку російських окупантів. Дистанційно мають працювати всі освітні заклади Київської області будь-яких форм власності. Про зміни в навчальному процесі в Київській обласній військовій адміністрації обіцяли поінформувати додатково.

На дистанційне навчання у Київській області перейшли після потужного ракетного обстрілу, що стався в понеділок, 10 жовтня. Протягом тижня регіон також зазнав кілька ракетних атак. Столичні заклади освіти з наступного тижня працюватимуть у змішаному форматі.

На початку цього тижня російські окупанти обстріляли теплоелектроцентраль у Київській області. Після цього у Києві та по всій території Київської області запровадили віялові відключення електроенергії. Після стабілізації ситуації в енергетичній галузі аварійні відключення в Києві та Київській області скасували. Однак в НЕК "Укренерго" попередили, що в разі пошкоджень об’єктів енергетичної інфраструктури новими ракетними обстрілами російських окупантів можуть знову запровадити віялові відключення електроенергії.

Сьогодні, 15 жовтня, внаслідок ракетного удару в одному з районів Київської області стався потужний вибух. Російські окупанти здійснили чергову атаку по інфраструктурі регіону. Внаслідок вибуху потерпілих немає. На місці події поліція забезпечує охорону правопорядку, а над ліквідацією наслідків ракетного обстрілу працюють рятувальники. В НЕК "Укренерго" заявили про руйнування об‘єкту енергетичної інфраструктури та попередили про можливі аварійні відключення світла у Києві та області.



Джерело: https://t.me/kyivoda/6348


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися