Ракетний обстріл Києва: як працюватимуть заклади освіти

Подробиці розповіли в мерії

Столичні заклади освіти з наступного тижня працюватимуть у змішаному форматі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

Після потужного ракетного обстрілу Києва, що стався у понеділок, 10 жовтня, столичним закладам освіти рекомендували з метою безпеки перейти на дистанційний формат навчання.

За словами заступника мера Києва Валентина Мондриївського, рішення про відновлення навчання у змішаному форматі з наступного понеділка, 17 жовтня, стосується шкіл, закладів позашкільної, дошкільної, професійної, фахової передвищої та вищої освіти.

"Ті, хто ходив раніше у школи, садочки або інші заклади освіти, зможуть, за бажанням, відновити офлайн навчання. Проте ті, хто не може або не бажає з тих чи інших причин наступний тиждень ходити до закладу освіти, можуть навчатися дистанційно", — прокоментував Мондріївський.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації додав, що деякі заклади освіти працюватимуть офлайн, а відправляти туди дітей, чи залишити їх на дистанційній формі навчання, мають вирішити батьки.

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів 10 жовтня загинули шестеро людей, десятки людей постраждали. Більшість постраждалих досі знаходиться у столичних лікарнях у важкому стані

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки російських окупантів на Київ 10 жовтня у столиці пошкоджені понад сім десятків об’єктів та житлових будинків. Зазнали різного ступеню ушкоджень 45 житлових будинків, п’ять об’єктів критичної інфраструктури та ЖКГ, дитячий садочок та три школи, а також дві будівлі закладів позашкільного виховання. Окрім того, ракетними обстрілами пошкоджені п’ять закладів охорони здоров’я та шість закладів культури.

Цього тижня у Києві на пішохідному мосту, що був пошкоджений внаслідок ракетних обстрілів столиці, розпочали ремонтні роботи. На споруді вже демонтували пошкоджені вибухом російської ракети елементи скла, а на виготовлення нового знадобиться близько трьох тижнів.

Читайте також, як антидроновий купол допоможе захистити Київ безпілотників-камікадзе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися