Кличко розповів про стан постраждалих внаслідок ракетних обстрілів Києва

Десятки людей досі перебувають у лікарнях

Внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів Києва 10 жовтня постраждали десятки людей, більшість з них досі перебувають у лікарнях. Про стан постраждалих від ворожих атак на столицю розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Сьогодні на лікуванні у стаціонарах медзакладів столиці перебувають 35 людей, що отримали поранення. Майже третина госпіталізованих, на жаль, і досі в стабільно тяжкому стані", — повідомив Кличко.

Мер Києва зазначив, що у понеділок, 10 жовтня, на місця, що зазнали обстрілів, виїжджали пів сотні "швидких".

"Госпіталізували тоді 43 особи. Амбулаторно медики надали допомогу 23 людям", — поінформував Кличко.

Київський міський голова також подякував столичним медикам, які працюють в посиленому режимі від початку широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну, і продовжують рятувати життя та здоров’я мешканців Києва.

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів 10 жовтня загинули шестеро людей

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки російських окупантів на Київ 10 жовтня у столиці пошкоджені понад сім десятків об’єктів та житлових будинків. Зазнали різного ступеню ушкоджень 45 житлових будинків, п’ять об’єктів критичної інфраструктури та ЖКГ, дитячий садочок та три школи, а також дві будівлі закладів позашкільного виховання. Окрім того, ракетними обстрілами пошкоджені п’ять закладів охорони здоров’я та шість закладів культури.

Цього тижня у Києві на пішохідному мосту, що був пошкоджений внаслідок ракетних обстрілів столиці, розпочали ремонтні роботи. На споруді вже демонтували пошкоджені вибухом російської ракети елементи скла, а на виготовлення нового знадобиться близько трьох тижнів.

Читайте також, як антидроновий купол допоможе захистити Київ безпілотників-камікадзе.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися