Моніторинг навчальних прогалин: у Києві з'ясують обсяг освітніх втрат школярів

Моніторинг освітніх втрат буде проведений шляхом комп'ютерного тестування

У Києві проведуть моніторинг навчальних прогалин, що виникли у школярів у зв’язку з повітряними тривогами, відсутністю світла та доступу до мережі. Відповідне рішення ухвалено київським Департаментом освіти і науки, повідомляє Освіта.ua.

Моніторинг освітніх втрат буде проведений серед учнів 8 та 10 класів шляхом комп'ютерного тестування. У ході дослідження проаналізують навчальні досягнення школярів з української мови, математики, історії, фізики та хімії.

Роботи учнів не оцінюватимуться, а їх результати будуть враховані лише для опрацювання цих тем у другому семестрі. Учні не вказуватимуть своє ім’я та прізвище, зазначаючи лише номер своєї школи та клас.

Тестування будуть проведені впродовж 5 тестових днів – з 15 до 22 грудня. Дослідження проводиться столичним Інститутом післядипломної освіти.

Зимові канікули у Київській області: скільки відпочиватимуть школярі. Стало відомо, скільки триватимуть зимові канікули у школах на території Київської області. Зимові канікули цього разу продовжуватимуться довше, оскільки осінні були скасовані — таке рішення підтримали усі заклади освіти.

Київська ОВА оприлюднила новий графік, діти відпочиватимуть у середньому від трьох до чотирьох тижнів з кінця грудня до початку січня 2023 року. Цього року навчальні заклади запланували зимові канікули у різні терміни. Наприклад, у 77 закладах вирішили їх розпочати з 19 грудня, 368 шкіл розпочнуть канікули з 26 грудня, а у 191 закладі – з 31 грудня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися