У Києві відремонтували школу: фото до та після реконструкції

Як змінився навчальний заклад

У Києві в рамках програми будівництва та регіонального розвитку провели реконструкцію однієї зі шкіл в Дарницькому районі столиці. Про це розповіли в Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Під час реконструкції середньої загальноосвітньої школи I-III ступеня № 289 зробили ремонт фасаду будівлі з облаштуванням території. Навчальний заклад розташований на вулиці Дениса Антіпова, 14.

"Сподіваємося, новий вигляд школи милуватиме око дітлахам та їх батькам, а також неодмінно позитивно позначиться на якості навчання! Крім того, забезпечить енергоефективність будівлі та економію коштів на утримання", — прокоментували в Дарницькій районній державній адміністрації.

На оприлюднених фото видно, якою була школа №289 до та після реконструкції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині відкрили новий навчально-практичний центр, де можна опанувати затребувані професії. Його створили у Переяславі на базі закладу професійно-технічної освіти. Для нового навчально-практичного центру в Переяславі за кошти державного та обласного бюджетів, а також за кошти спеціального фонду закупили сучасне устаткування.

Нагадаємо, у Києві привласнили понад мільйон гривень під час закупівлі генераторів для укриттів в навчальних закладах столиці. Управління освіти Голосіївської районної державної адміністрації уклало з підприємством договори на закупівлю 17 генераторів. Вартість контракту становила понад 3,7 мільйонів гривень. Для незаконного отримання коштів зі столичного бюджету посадовці забезпечили перемогу в тендері підприємцю, який запропонував ціни значно вище ринкових. За фактом привласнення бюджетних грошей та службового підроблення повідомили про підозру начальниці Управління освіти Голосіївської РДА.

Читайте також, як посадовці водоканалу у Києві розікрали мільйони на закупівлі насосів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися