У Броварах триває будівництво ліцею: що відомо (ФОТО)

Які роботи вже зробили у навчальному закладі

У Броварах під час воєнного стану триває будівництво молодшої ланки ліцею №10. Про це розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, зараз підрядники активно проводять внутрішні оздоблювальні роботи. В навчальному закладі триває шпаклювання та підготовка під фарбування стін та стелі у майбутніх класних кімнатах. Підлогу заливають самовирівнюючою стяжкою та готується укладка лінолеуму.

"Практично завершено монтаж та скління внутрішніх вітражів у класних кімнатах першого та другого поверхів закладу, встановлюються двері, проводиться укладка плитки на стінах та підлозі санвузлів. В просторій актовій залі вже змонтовано каркас сцени та трибун глядацької зони", — розповів Сапожко.

Броварський міський голова додав, що у ліцеї №10 закінчують фасадні роботи двох вхідних груп та розпочинають облаштування приміщення спортивної зали "мокрим" фасадом. Однак коли планують завершити будівельні роботи в навчальному закладі мер Броварів не повідомив.

Нагадаємо, у Бучанській територіальній громаді знесли десятки зруйнованих російських окупантами будинків. Роботи тривали майже два місяці. Прибрали руїни 19 будинків у Бучі, ще п’яти у селі Блиставиця, трьох у Ворзелі і по одній будівлі у селах Мироцьке, Гаврилівка, Раківка та Синяк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області почали створювати ландшафтний заказник "Ріка-герой Ірпінь". Його створять на території Білогородської громади. Під охорону візьмуть фрагмент річки Ірпінь довжиною 19,7 кілометри та площею у 198 гектарів. В захисних зонах заказника не можна буде забудовувати та приватизувати землю. Екологи також проводили перемовини й з Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним. Однак Маркушин не погодився на створення на території Ірпінської громади заказника "Річка-герой Ірпінь". Екологи пов’язують це з незаконною забудовою в заплаві річки Ірпінь.

Читайте також, що "Київводоканал" розпочав незаконну забудову в заказнику "Деснянські луки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися