В Ірпені відбудовують зруйнований окупантами ліцей (ФОТО)

Як тривають відновлювальні роботи

В Ірпені відбудовують зруйнований російськими окупантами ліцей №3. Про хід будівельних робіт розповів директор навчального закладу Станіслав Федоров, передають "Коментарі".

За його словами, попри мокру погоду робота з відбудови Ірпінського ліцею №3 не зупиняється.

"Пошкоджені елементи перекриття даху вже замінено і відбувається монтаж вентиляційних шахт. Також активно відбувається заливка стяжки підлоги та будівництво нових стін-перегородок", — повідомив Федоров.

Відбудову ліцею №3 в Ірпені розпочали наприкінці березня. Проєкт фінансує міжнародна організація UNICEF. На відновлення навчального закладу виділили 4,8 мільйонів євро. Директор Ірпінського ліцею №3 Станіслав Федоров оприлюднив фото робіт з відбудови.

Нагадаємо, у Броварах триває будівництво молодшої ланки ліцею №10. Зараз підрядники активно проводять внутрішні оздоблювальні роботи. У навчальному закладі триває шпаклювання та підготовка під фарбування стін та стелі у майбутніх класних кімнатах. У ліцеї №10 також закінчують фасадні роботи двох вхідних груп та розпочинають облаштування приміщення спортивної.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанській територіальній громаді знесли десятки зруйнованих російських окупантами будинків. Роботи тривали майже два місяці. Прибрали руїни 19 будинків у Бучі, ще п’яти у селі Блиставиця, трьох у Ворзелі і по одній будівлі у селах Мироцьке, Гаврилівка, Раківка та Синяк.

Читайте також, що у Київській області почали створювати ландшафтний заказник "Ріка-герой Ірпінь"



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися