На Дарниці капітально ремонтують дитячі садочки (ФОТО)

Як тривають ремонтні роботи та коли запрацюють навчальні заклади

У Дарницькому районі Києва триває капітальний ремонт двох дитячих садочків. Про хід робіт розповіли у Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, місцеві посадовці перевірили хід виконання ремонтних робіт у дитячих садочках Дарницького району Києва. Мова йде про капітальний ремонт будівель дошкільних навчальних закладів №779 на вулиці Тростянецькій, 7Б та №800 на вулиці Тростянецькій, 3А.

"Роботи будуть завершені до 1 вересня 2023 року. Першочергово садочки облаштовано укриттями, вони працюють онлайн. Для маленьких дарничан створюємо безпечні і комфортні умови!" — йдеться у дописі до оприлюднених фото с місця ремонтних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Оболоні розпочнуть масштабну реконструкцію будівлі дитсадка. Дошкільний навчальний заклад закритий вже 23 роки. На цей рік запланували замінити усі інженерні мережі, провести капітальний ремонт приміщень, облаштувати безпечне укриття та зробити термомодернізацію всієї будівлі. Дитсадок №206 на Мінському масиві розрахований на 150 дошколярів.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва привласнили велику недобудову. Вартість об’єкта незавершеного будівництва оцінюють у 200 мільйонів гривень. Аферисти на підставі підроблених документів зареєстрували за фізичною особою право власності на недобудову, розташовану по проспекту Георгія Гонгадзе у Києві. Цей об’єкт загальною площею понад 3600 квадратних метрів є комунальним майном та базовим підприємством для забезпечення шкільних їдальнь.

Читайте також, як у Києві протестували автоматизований доступ до укриттів.

Дивіться відео, як у Києві виглядає перше бетонне мобільне укриття.

Читайте также