Закинуту будівлю у Києві перетворять на сучасний дитячий садок (ФОТО)

Як виглядає об’єкт зараз та буде виглядати після реконструкції

На Оболоні розпочнуть масштабну реконструкцію будівлі дошкільного навчального закладу, закритого вже 23 роки. Про це розповів голова Оболонської районної державної адміністрації у Києві Кирило Фесик, передають "Коментарі".

"На цей рік ми запланували розпочати повну реконструкцію закладу, замінити усі інженерні мережі, провести капітальний ремонт приміщень, облаштувати повноцінне та безпечне укриття з двома виходами та зробити термомодернізацію всієї будівлі", — заявив Фесик.

За його словами, на будівлю дошкільного навчального закладу №206 на Мінському масиві було безліч посягань, однак її вдалося зберегти для потреб мешканців Оболонського району.

"Відродження даного закладу дасть можливість навчати близько 150 дошколярів нашого району, використовувати у разі необхідності заклад як Пункт незламності та укривати під час повітряної тривоги близько 200 оболонців. На фото ви можете ознайомитись з візуалізацією проєкту, а також порівняти з тим, як даний заклад виглядає зараз", — прокоментував голова Оболонської райдержадміністрації оприлюднені фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області через стан укриттів звільнили низку керівників адміністрацій. Відповідні кадрові рішення ухвалив Кабінет міністрів України. Меру Києва Віталій Кличку та начальнику військової адміністрації столиці Сергію Попку оголосили догани.

Нагадаємо, у Києві витратять 300 мільйонів гривень на бетонні модульні укриття. На ці гроші столична влада планує придбати та встановити 200-250 таких споруд.

Читайте також, як у Києві протестували автоматизований доступ до укриттів.

Дивіться відео, як у Києві виглядає перше бетонне мобільне укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися