Канікули в закладах освіти Київщини розпочнуться в різний час

Оприлюднено графік

У Київській області цьогорічні осінні канікули в закладах освіти регіону розпочнуться в різний час. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту освіти і науки Київської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, у 2023 навчальному році осінні канікули в закладах освіти Київщини запланували провести в різний час залежно від сформованої структури, тривалості навчального року і терміну зимових канікул. Це визначає педагогічна рада кожного закладу освіти окремо.

Графіки оприлюднені такі без уточнень:

·       23-29 жовтня – 284 школи;

·       30 жовтня – 5 листопада – 212 закладів;

·       в інші терміни – 4 заклади освіти.

Окрім того у Київській області змінили структуру навчального року та перенесли осінні канікули на зимовий період у 130 школах Маловільшанської, Ставищенської, Таращанської, Переяславської, Пристоличної, Дівичківської, Калинівської Фастівського району та Кожанської громад.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час канікул для школярів у навчальних закладах буде організовано гурткову роботу. Канікули осіннього сезону для учнів столиці розпочнуться 23 жовтня та триватимуть до 29 жовтня включно. Поки немає обґрунтованих причин для їх зміни.

Нагадаємо, у столичному дитячому садочку побили маленьку дитину. На інцидент відреагували в поліції. Подія сталася в одному із дитячих садочків у Голосіївському районі Києва. До правоохоронців звернулися батьки із заявою про те, що вихователька дошкільного навчального закладу завдала тілесних ушкоджень їхній доньці. Подробиці — за посиланням.

Джерело: https://t.me/kyivoda/12034


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися