В дитячому садочку у Києві вихователька побила дитину

В поліції вже відреагували на інцидент

У столичному дитячому садочку побили маленьку дитину. На інцидент відреагували у Національній поліції України у Києві, передають "Коментарі".

За даними відомства, подія сталася в одному із дитячих садочків у Голосіївському районі Києва. До правоохоронців звернулися батьки із заявою про те, що вихователька дошкільного навчального закладу завдала тілесних ушкоджень їхній доньці. На шиї дитини батьки виявили подряпини та синці. Поліцейські задокументували звернення та надали батькам дитини направлення на проходження судово-медичної експертизи. Для з’ясування всіх обставин події та роботи з родиною були також залучені співробітники ювенальної поліції.

"Дитину побила вихователь дитячого садочку №513 Нікітіна Світлана Федорівна ясельної групи. Гематоми на шиї, які вихователь намагалась замазати зеленкою, підтвердила, що це вона випадково нігтями, навіть не відвела у медпункт. Справа у поліції, побої зняли. Буде слідство, далі суд. Судмедексперт сказав, що так можна переломати хрящ і дитина може померти. Дита розказує і показує як саме її била вихователь. Адвокат є, справа ведеться", — розповіла у Facebook мати побитої дитини.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень дитині розпочали кримінальне провадження. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 Кримінального кодексу України — умисне легке тілесне ушкодження. Після отримання результатів експертизи можлива перекваліфікація правопорушення. Слідство триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в ДТП потрапили вантажний та легковий автомобілі. Аварія сталася на 124 кілометрі автодороги Київ — Харків. В напрямку Харкова 39-річна водійка Renault влетіла у відбійник, після цього автівка зіткнулась з вантажівкою Volvo.

Нагадаємо, у Києві закрили наркобізнес з мільйонними прибутками. Організували виготовлення та збут наркотиків на території Київської області троє мешканців регіону. Один із них контролював процес та отримував гроші, інший займався доставкою, а третій працював лаборантом. Продавали наркотики оптовими партіями через посилки або через закладки не тільки у Київській області, а й в різних регіонах України.

Читайте також, що у Київській області сталася масштабна пожежа в кафе.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1379


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися