Масштабна пожежа сталася в кафе у Київській області (ФОТО)

Рятувальники евакуювали десятки людей

В Обухівському районі Київської області сталася масштабна пожежа в кафе. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, горіло кафе у місті Васильків, розташоване по вулиці Зарічна. Під час ліквідації пожежі в кафе рятувальникам довелося евакуювати три десятки відвідувачів та десять осіб персоналу. У закладі харчування горіли покриття та перекриття кафе. Загасити пожежу вдалося менш ніж за годину. Про постраждалих в ДСНС не повідомляють. Причину пожежі встановлюють. Рятувальники оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Києві під час пожежі в багатоповерховому житловому будинку одна людина загинула та одна постраждала. Відомо, що з палаючій квартири на сьомому поверсі вистрибнула жінка. Подробиці надзвичайної події — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася стрілянина в одному з бізнес-центрів. На проспекті Вацлава Гавела у Солом’янському районі столиці озброєний чоловік увірвався до бізнес-центру, вигнав охоронців з будівлі та зробив декілька хаотичних пострілів. Стрілок погрожував встановити "розтяжку" у приміщенні. На місце стрілянини прибули спецпризначенці та затримали чоловіка під час перемовин.

Читайте також, що у Києві через падіння людини на колії зупиняли роботу метро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися