У Києві через падіння людини на колії зупиняли роботу метро

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві через падіння людини на колії зупиняли роботу метро. Про інцидент розповіли у комунальному підприємстві "Київський метрополітен", передають "Коментарі".

За даними перевізника, надзвичайна ситуація сталася на "червоній" лінії метро. На колії впала людина. Поїзди метро довелося зупинити. Інцидент трапився на станції метро "Арсенальна сьогодні, 11 жовтня.

"Сьогодні під час вечірнього "піку" на станції метро "Арсенальна" людина потрапила на колії метрополітену. Пасажир живий, на місце інциденту прямують медики. Правоохоронні органи з’ясовують обставити випадку", — заявили в КП "Київський метрополітен".

У перевізника додали, що рух поїздів червоною лінією метро вже відновлено у звичайному режимі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві встановлюють обставини загибелі двох дівчат. За попередніми даними, дівчатка загинули внаслідок падіння з висоти недобудови. Тіла знайшли на території будівельного майданчика одного з житлових комплексів у Деснянському районі столиці. Загиблими виявилися двоє студенток інформаційного коледжу одного зі столичних вищих учбових закладів. Під час огляду недобудови на 26 поверсі знайшли речі загиблих дівчат та два мобільні телефони, у яких містилися передсмертні повідомлення.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Борисполі педофіл вкрав дитину та намагався її зґвалтувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися