Двоє дівчат на смерть розбилися у Києві через падіння з недобудови (ФОТО)

Що відомо про загибель підлітків

У Деснянському районі Києва встановлюють обставини загибелі двох дівчат. Про це розповіли в Національній поліції України у столиці та у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на вулиці Оноре де Бальзака знайшли мертвими двох дівчат 2006 та 2005 років народження. На місці події працювали слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку столичного главку, працівники ювенальної превенції та лікарі. За попередніми даними, дівчатка загинули внаслідок падіння з висоти недобудови.

У Київській міській прокуратурі розповіли, що тіла дівчат знайшли на території будівельного майданчика одного з житлових комплексів у Деснянському районі Києва. Загиблими виявилися двоє студенток інформаційного коледжу одного зі столичних вищих учбових закладів. Під час огляду недобудови на 26 поверсі знайшли речі загиблих дівчат та два мобільні телефони, у яких містилися передсмертні повідомлення, надіслані близьким із затримкою відправлення.

Слідчі встановили, що дівчата разом навчалися, дружили, а напередодні спільно переночували у батьків одної з них. Дівчата позитивно характеризуються за місцем навчання, батьки брали участь в їхньому житті та переймались безпекою своїх дітей. За фактом умисне вбивство з позначкою "самогубство" розпочали кримінальне провадження. Поліцейські з’ясовують усі деталі трагедії. Правоохоронці оприлюднили фото з місця загибелі двох киянок.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Подробиці спецоперації силовиків можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Борисполі педофіл вкрав дитину та намагався її зґвалтувати.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1336


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися