У Києві під час пожежі жінка вистрибнула з вікна багатоповерхівки (ФОТО)

Подробиці надзвичайної події розповіли рятувальники

У Києві під час пожежі в багатоповерховому житловому будинку одна людина загинула та одна постраждала. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у Подільському районі Києва. В дев'ятиповерхівці на вулиці Івана Виговського, 26 г горіла одна з квартир на сьомому поверсі. Гасіння пожежі ускладнювало захаращення квартири сміттям та іншими легкозаймистими речами. Через густі дерева та лінії електропередач було неможливо встановити автодрабину на під’їздах до будинку, аби пришвидшити ліквідацію пожежі ззовні через вікна квартири.

Під час прибуття рятувальників з вікна палаючої квартири вистрибнула жінка. Внаслідок падіння з сьомого поверху вона загинула. Ще одна жінка пролізла через захаращені двері та покинула палаюче приміщення квартири самостійно. Вона звернулася за допомогою до лікарів. У постраждалої опіки верхніх дихальних шляхів, її було забрали до лікарні. Загасити пожежу на площі 40 квадратних метрів вдалося за півтори години. Обставини трагедії встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася стрілянина в одному з бізнес-центрів. На проспекті Вацлава Гавела у Солом’янському районі столиці озброєний чоловік увірвався до бізнес-центру, вигнав охоронців з будівлі та зробив декілька хаотичних пострілів. Стрілок погрожував встановити "розтяжку" у приміщенні. На місце стрілянини прибули спецпризначенці та затримали чоловіка під час перемовин.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Борисполі педофіл вкрав дитину та намагався її зґвалтувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися