Стали відомі подробиці стрілянини у бізнес-центрі в Києві (ФОТО)

Що розповіли про надзвичайну подію правоохоронці

У Києві озброєний чоловік влаштував стрілянину в одному з бізнес-центрів. Про це розповіли в Міністерстві внутрішніх справ України та в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомств, стрілянина сталася в приміщенні бізнес-центру, розташованому на проспекті Вацлава Гавела у Солом’янському районі Києва. Озброєний чоловік увірвався до бізнес-центру, вигнав охоронців з будівлі та зробив декілька хаотичних пострілів. Стрілок погрожував встановити "розтяжку" у приміщенні, щоб не пустити правоохоронців.

На місце стрілянини прибули спецпризначенці. Озброєного чоловіка затримали під час перемовин. Зараз тут працює слідчо-оперативна група. Внаслідок надзвичайної події постраждалих немає. Слідчі встановлюють мотиви затриманого та обставини влаштованої ним стрілянини.

Окрім того, у Києві закрили наркобізнес з мільйонними прибутками. Організували виготовлення та збут наркотиків на території Київської області троє мешканців регіону. Один із них контролював процес та отримував гроші, інший займався доставкою, а третій працював лаборантом. Продавали наркотики оптовими партіями через посилки або через закладки не тільки у Київській області, а й в різних регіонах України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Подробиці спецоперації силовиків можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Борисполі педофіл вкрав дитину та намагався її зґвалтувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися