Формат навчання у школах Києва знову змінили

Які зміни внесли у навчальний процес в столиці

У Києві у вівторок, 28 листопада, столичні школи повертаються до навчального процесу у звичному форматі. Про це заявили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, через негоду київським школам рекомендовано організувати освітній процес у змішаному форматі у понеділок, 27 листопада. Таке рішення ухвалили під час засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Половина київських учнів сьогодні залишилася вдома та навчалася дистанційно через негоду.

"Через ускладнення погодних умов до школи прийшли близько 86 тисяч школярів – це 43,4% від тих, хто навчається очно. На другу зміну очікується понад 18 тисяч учнів", — заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Загалом через негоду освітній процес у 399 столичних школах було організовано у змішаному форматі. Ще два десятки закладів освіти сьогодні працювали дистанційно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області відкрили нове сучасне укриття подвійного призначення. Захисну споруду збудували в Українській міській територіальній громаді на території Академічного ліцею № 1. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, де ще у Київській області на території ліцею будують величезне укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися