Ясла-садок будують на Київщині на місці зруйнованого (ФОТО)

Як тривають будівельні роботи

В Ірпені триває відбудова закладу дошкільної освіти №2 "Веснянка", зруйнованого під час активних бойових дій у Київській області. Про хід робіт розповіли в Ірпінській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, ясла-садок "Веснянка" був зруйнований в лютому-березні 2022 року. Цей заклад дошкільної освіти є одним з найперших садочків в Ірпені. Старий корпус, який вже демонтували, був збудований в 1916 році, реконструйований у 1965 році.

"Відновлювальні роботи в садочку "Веснянка" розпочато у жовтні 2023 року. Відбудову ЗДО фінансує Фонд ліквідації наслідків збройної агресії. Завершення відбудови заплановане на вересень 2024 року", — повідомили в Ірпінській міській раді.

Нове приміщення дитячого садка "Веснянка" буде триповерховим, з басейном та ліфтом. Проєктна потужність розрахована на 12 вікових груп дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області відкрили нове сучасне укриття подвійного призначення. Захисну споруду збудували в Українській міській територіальній громаді на території Академічного ліцею № 1. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, де ще у Київській області на території ліцею будують величезне укриття.

Джерело: https://t.me/newsimr/16983


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися