У Печерському районі столиці відремонтують музичну школу: очікувана вартість

Ремонтні роботи фінансуватимуть коштом міського бюджету

Відділ культури Печерської районної в місті Києві державної адміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт будівлі Комунального мистецького навчального закладу Печерського району міста Києва "Дитяча музична школа №27"- приміщення громадського призначення, вбудованих в житловий будинок (підготовка об'єктів до опалювального сезону та заходи з енергоощадження). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує, серед іншого, виконати наступні роботи:

  • Демонтаж засклених віконних рам - 102,488 кв.м,

  • Демонтаж штукатурки - 2569,7 кв. м,

  • Влаштування суцільної теплоізоляції - 155,64 кв. м,

  • Улаштування пароізоляції прокладної з поліетиленової плівки в один шар - 283,7 кв. м,

  • Встановлення дверних блоків у зовнішніх і внутрішніх прорізах кам'яних стін, площа прорізу до 3 кв. м - 63,03  кв. м,

  • Поліпшене штукатурення поверхонь стін всередині будівлі - 2569,71 кв. м,

  • Заповнення віконних прорізів готовими блоками площею понад 3 кв.м з металопластику в кам'яних стінах житлових і громадських будівель - 63,03 кв. м,

  • Монтаж світильників - 119 шт.

Усього замовник планує виконати 152 роботи та витрати.

Виконавець має гарантувати якість виконаних робіт протягом гарантійного строку десять років. Капітальний ремонт має відбуватися за адресою: м. Київ, бульв. Лесі Українки, 29.

Очікувана загальна вартість - 9 319 692 гривень. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет. Строк виконання робіт - до 31 грудня 2024 року.

Дата оприлюднення тендеру - 4 вересня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 19 вересня 2024 року. Початок аукціону також планується 19 вересня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що укриття у Київському міському центрі реабілітації відремонтують за 57 мільйонів гривень.

Читайте также