На Софійській площі відбудеться благодійний вечір поезії: дата

Головна мета цього вечора – закликати кожного взяти участь у формуванні культури країни

В четвер, 16 вересня, о 19:30 на Софійській площі відбудеться благодійний вечір поезії "Крила маю". Проведення заходу підтримали в КМДА.

 "Головна мета цього вечора – закликати кожного взяти участь у формуванні культури своєї країни через допомогу молодим у розкритті їхніх талантів. У наших силах допомогти обдарованій малечі розправити крила", – прокоментували в БО "Благодійний фонд "Крила маю".

Зокрема, 16 вересня на сцені на Софійській площі поетичні рядки читатимуть Ваня Якімов, Дар’я Трегубова, Коля Серга, Антон Геращенко, Кирило Воронін, Ярослава Гресь, Олександр Ярмак, Олег Рижов та інші.

Також нагадуємо, що 18 вересня 2021 року з 13:00 в Національному Музеї народної архітектури та побуту України "Пирогово" відбудеться свято "Осінь весільна". Фольклорні колективи покажуть різноманітні весільні обряди. Так, будуть представлені колективи з Черкащини, Київщини, Вінниччини, Чернігівщини та Хмельниччини. Серед обрядів покажуть такі, як сватання, випікання та прикрашання короваю, розплітання коси, приїзду молодого, зустрічі невістки, викуп та покривання молодої тощо.

Напередодні на Арсенальній в Києві відкрили новий громадський простір: там є фонтан з підсвіткою.

На честь відкриття оновленої Арсенальної площі відбувся концерт, зокрема, за участі композитора Євгена Хмари. А також 3-D шоу на стінах Микільської брами.

Як писали "Коментарі", у Києві для створення парку відпочинку "Микільська Слобідка" виділили земельні ділянки. Відповідне рішення ухвалила Київська міська рада. Для того, щоб розширити зону відпочинку вздовж Русанівської протоки Дніпра, київські депутати виділили землю загальною площею понад п’ять гектарів. На цій території створять парк "Микільська Слобідка". Він буде розташований від Броварського проспекту до вулиць 2-ої Садової та Микільсько-Слобідської, 7-9, повідомили у мерії Києва.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися