Річний вокзал у Києві здали в оренду американському університету

Договір оренди підписали на 10 років.

Вищий навчальний заклад Амерікан Юніверсіті Київ (АЮК) підписав договір оренди будівлі Річкового вокзалу в Києві. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій (ЦТС) із посиланням на голову компанії з управління нерухомості Collier Ukraine Олександра Носаченка.

Договір оренди підписали на 10 років.

Презентація Амерікан Юніверсіті Київ відбулася в кінці червня за участю мера Києва, лідера партії "Удар" Віталія Кличка і спецпредставника Держдепартаменту США в Україні у 2017-2019 роках Курта Волкера.

АЮК надаватиме освітні послуги у партнерстві з державним Університетом штату Аризона (ASU).

На презентації ВНЗ повідомлялося, що АЮК прийме перших студентів у 2022/23 навчальному році після завершення реконструкції будівлі Річкового вокзалу.

Всього АЮК готовий набрати на навчання до 3000 студентів.

Як писали раніше "Коментарі", на Київському Печерську під виглядом реконструкції кафе побудують новий торговий центр. У єдиній державній електронній системі в сфері будівництва зазначено, що про реконструкцію будівлі колишнього кафе на вулиці Михайла Бойчука 1/2 заявила фірма "Азор К". Загальна площа об'єкта після реконструкції складе близько 674 м².




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

16 січня 2022, 14:46

А Киеву не нужен собственный Речной Вокзал, на обсуждение киевлянам такое предложение не стоило вынести? Или в Киеве всё решает Кличко со своим ударом?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися