Які вузи Києва увійшли до рейтингу кращих для старту кар'єри

Британська компанія QS Quacquarelli Symonds склала рейтинг університетів з усього світу, які є кращими за можливостями працевлаштування своїх випускників. І в списку виявилося два київських ВНЗ.

Отже, в добірку кращих для старту кар'єри вищих навчальних закладів увійшов КНУ ім. Тараса Шевченка (він зайняв місце в діапазоні 301-500) і Національний технічний університет ім. Ігоря Сікорського (вперше увійшов в рейтинг, дебютувавши в діапазоні 501+).

Зазначається, що рейтинг був складений на основі кількох критеріїв: наявність партнерських відносин із роботодавцями (включаючи стажування), кількість лідерів в окремих галузях серед випускників, частота присутності роботодавців на території кампуса і рівень працевлаштування випускників, який враховує місце розташування навчального закладу.

Нагадаємо, з 23 вересня кілька столичних ВНЗ вирішили перейти на дистанційне навчання. Таке рішення було прийнято у зв'язку з переходом Києва та інших міст України у "жовту" зону епіднебезпеки поширення коронавірусної інфекції. Відповідні розпорядження з'явилися на офіційних сайтах таких навчальних закладів: КНУ ім. Шевченка, Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана та Київського національного лінгвістичного університету.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що Вищий навчальний заклад Американ Юніверсіті Київ (АЮК) підписав договір оренди будівлі Річкового вокзалу в Києві. АЮК надаватиме освітні послуги в партнерстві з державним Університетом штату Аризона (ASU).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися