"Жовта" зона: як працюють школи в Київській області

Зараз коронавірусом в регіоні хворіють 161 учитель і 251 учень

Зараз 94% шкіл Київської області повноцінно продовжують свою роботу в умовах "жовтої" зони епідбезпеки. Про це в ході брифінгу розповіла директор департаменту охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації Олена Єфименко.

Так, за словами Єфименко, сьогодні в професійно-технічних навчальних закладах абсолютно весь персонал вакцинована першою та другою дозою. 94% шкіл і 85% дитячих садків також мають вакцинованих співробітників. Це дає можливість працювати в умовах "жовтої зони" карантину. Однак імунізація педагогів донині триває.

Також директор департаменту охорони здоров'я наголосила, що співробітники навчальних закладів входять в підвищену зону ризику. Зараз коронавірусом в регіоні хворіють 161 учитель і 251 учень.

До слова, в минулу п'ятницю в Київській області п'ятницю через виявлених випадків захворювання або підозри на захворювання в самоізоляцію направлено 482 учні та 15 вчителів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що була названа єдина альтернатива локдауну в Києві. Столична влада впевнена, що уникнути локдауну в Києві можна тільки одним єдиним способом. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в київському театрі влаштують лабораторію для підлітків. Під час осінніх канікул в театрі будуть вчити драматургії дітей від 12 до 17 років. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися