Мер Ірпеня показав проєкт нової школи (ФОТО)

Як виглядатиме новий навчальний заклад

В Ірпені готуються розпочати будівництво нової комунальної школи та вже розробили проєкт майбутнього навчального закладу. Про це розповів Ірпінський міській голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За його словами, проєкт будівництва нової комунальної школи в Ірпені обговорили під час робочої наради у мерії. Новий навчальний заклад почнуть будувати на вулиці Садовій. Мер Ірпеня нагадав, що земельну ділянку під нову школу торік у грудні безкоштовно передав місту попередній власник. Навчальний заклад побудують на території площею 2,3 гектари.

Владі Ірпеня вже презентували ескізний проєкт нової школи, зазначив Маркушин. Однак це лише початок роботи. "Попереду ще довгий процес, але ми маємо чітку мету –—у вересні 2023 року у цій школі має початися повноцінний навчальний процес", — заявив Ірпінський міській голова.

Мер Ірпеня також оприлюднив ескізи майбутнього навчального закладу.

Нагадаємо, у Київській області цього року будуватимуть і ремонтуватимуть школи у селах. У рамках національної програми "Велике будівництво" збудують дві нові школи, в одній добудують корпус, а ще два навчальних заклади капітально відремонтують. Побудувати нові середньої загальноосвітні школи планують у селищі міського типу Чабани у Фастівському районі та у селі Гора Бориспільського району Київської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва збудують школу з басейном. Новий навчальний заклад планують збудувати у четвертому мікрорайоні житлового масиву Позняки. Подробиці — в нашому матеріалі.

Окрім того, у Деснянському районі Києва розпочнуть будівництво загальноосвітньої школи. На новий навчальний заклад на вулиці Лісківській у 24-му мікрорайоні житлового масиву Вигурівщина-Троєщина готові витратити понад 516 мільйонів гривень. Тендер на пошук підрядника оголосили на початку лютого, а аукціон запланований на 13 квітня.

Джерело: https://t.me/markushyn/1901


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися