На Київщині обстрілами зруйновано десятки закладів освіти (ФОТО)

Попри війну у деяких громадах відновили освітній процес

З початку війни на Київщині російські окупанти зруйнували 38 закладів освіти. Про це повідомив представник Київської облдержадміністрації з гуманітарних питань Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, повністю зруйновані ворожими обстрілами відділ освіти Бородянської територіальної громади, один заклад професійно-технічної освіти та один заклад дошкільної освіти. Пошкоджень зазнали два заклади професійно-технічної освіти, 21 школа, 10 садочків та три заклади позашкільної освіти.

"При цьому, ми не маємо інформації щодо стану закладів освіти у Поліській, Іванківській, Пісківській, Макарівський, Димерській громадах через відсутність зв’язку", — зазначив Кулеба.

Попри бойові дії з початку тижня в 16 громадах Київщини відновили освітній процес. До онлайн навчання повернулися понад 38,8 тисяч учнів у 180 закладах освіти. Це 27% від загальної кількості, повідомили у Київській ОДА.

Навчальний процес у школах розпочався у чотирьох районах:

— Білоцерківський: 111 шкіл, 19 037 учнів;

— Вишгородський: 5 шкіл, 736 учнів;

— Обухівський: 37 шкіл, 9777 учнів;

— Фастівський: 27 шкіл, 9320 учнів.

Окрім шкіл, у Київській області розпочали дистанційне навчання 19 закладів професійно-технічної освіти. Три заклади фахової передвищої освіти вже навчаються дистанційно. Ще сім коледжів розпочнуть освітній процес в дистанційному форматі з 21 березня.

Читайте також, скільки дітей народилося у Києві та Київській області за час війни.

Джерело: https://t.me/kyivoda/2277


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

16 березня 2022, 20:27

В Димерській середній школі дислокуються рашисти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися