Одна зі шкіл в Києві перейшла на дистанційний режим: у вчителів коронавірус

Хворі педагоги контактували з 21 співробітником навчального закладу

Навчальний рік почався у звичайному режимі не для всіх школярів столиці. Згідно з ухваленим рішенням уряду, всі школи Києва повинні були приступити до роботи в очному режимі навчання. Однак, в Кабміні попереджали, що в разі виявлення захворювання на коронавірус в учнів або викладачів, школа відправиться на карантин. Так сталося з Київським навчально-виховним комплексом №240 "Соціум". Школа буде працювати в дистанційному режимі, оскільки у двох педагогів виявили коронавірус. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки КМДА.

Так, напередодні, 31 серпня, в департамент надійшло повідомлення про підтверджені випадки COVID-19 у двох педагогів школи. Вчителі контактували з 21 співробітником закладу, а ще в одного викладача зафіксували ознаки гострої респіраторної інфекції та підвищену температуру. У зв'язку з цим, школа перейшла на онлайн-навчання, ще навіть не почавши навчальний рік.

Урочисту "лінійку" в День знань 1 вересня в закладі проведуть в форматі класних онлайн-годин. Дистанційне навчання почнеться відповідно до розкладу уроків - з 2 вересня.

Як повідомляв портал "Коментарі", для зниження ризиків поширення коронавірусу, в столичній адміністрації розробили нові правила для школярів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися