На Київщині на дистанційне навчання перевели тисячі школярів

У зв'язку з поширенням коронавируса школярів Київської області переводять на дистанційне навчання

Епідемія коронавірусу не покидає території Київської області. Так, через нові випадки захворювання тисячі учнів змушені навчатися дистанційно. Про це повідомляє голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

"Загальна кількість учнів, які переведені на дистанційне навчання - 7 871. З них 5 613 вчаться в 14 школах, які повністю переведені на дистанційне навчання. Ще 79 окремих класів (це 2 258 учнів) в 44 навчальних закладах переведені на самоізоляцію, тоді як школи, в яких вони розташовані, продовжують працювати", - повідомив чиновник.

Крім того, в Київській області в умовах адаптивного карантину працює 686 закладів дошкільної освіти, які відвідує 33 920 дітей, функціонування установ забезпечують 12 088 співробітників. У зв'язку з поширенням вірусу, на карантин закрили 11 дитячих садків.

Володін також звернувся до жителів Київщини з проханням поставитися з розумінням до дій влади, яка змушена йти на непопулярні заходи.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в КОДА заявили, що в області погіршується ситуація з поширенням коронавірусу, а показники захворюваності зростають. За станом на 26 серпня за добу зареєстровано шість смертей від COVID-19.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися