Як працюватимуть школи й дитячі садки в Києві в умовах воєнного стану: у КМДА повідомили подробиці

Дитячі садки й школи у Києві знову почнуть працювати з урахуванням особливостей воєнного стану

Київська міська державна адміністрація планує затвердження норм, відповідно до яких дитячі садки в Києві почнуть працювати в умовах воєнного стану. Однак точна дата, коли відкриються окремі дитячі садки, поки не затверджена. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час брифінгу.

"Ми розглядаємо можливість відкрити в місті чергові дитячі садки для того, щоб батьки могли працювати. Але це питання поки що дискусійне, адже дитячі дошкільні заклади в першу чергу повинні відповідати критеріям безпеки", - заявив Поворозник.

Що стосується шкіл, то навчальні заклади Києва будуть працювати в дистанційному форматі до кінця цього навчального року. ДПА цього року скасували.

"Рішення про відновлення навчання було прийняте як для продовження освітнього процесу, так і для того, щоб зайняти дітей та відвернути їх від війни. Складання державної підсумкової атестації за рішенням МОН України цього року скасовано", - наголосив заступник голови КМДА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві спалахнула масштабна пожежа: в ДСНС повідомили подробиці. Пожежу вдалося повністю ліквідувати приблизно за 3 години. Під час гасіння пожежі змогли врятувати 5 осіб та евакуювати 98 осіб. Повідомляється, що жерт і постраждалих немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися