Які вакансії найоплачуваніші в Києві (Інфографіка)

Найвища зарплата у Java-розробника

Журналісти порталу "Коментарі" створили інфографіку на основі даних про найбільш оплачувані вакансії, опубліковані на сайті з пошуку роботи Work.ua.

На сьогодні середня заробітна плата у столиці становить 17 500 гривень. За даними джерела, в 4,5 раза більше цієї суми в Києві заробляє Java-розробник, який займається створенням програм різної складності. Середня зарплата для цієї вакансії складає 80 тисяч гривень. Net-програміст, який займається розробкою програм за допомогою технологій NET, у середньому заробляє 75 000 гривень у Києві. Аналогічна зарплата у C++ developer (програміст, який розробляє різне програмне забезпечення, використовуючи мову програмування C++).

На 10 тисяч гривень менше заробляє Mobile developer, який займається розробкою мобільних додатків. Його середня зарплата за Києвом становить 65 тисяч гривень. Back end програміст (фахівець, який займається програмно-адміністративною частиною веб-додатку) заробляє в середньому 62 500 гривень. Програміст django та Symfony розробник отримують приблизно 60 000 гривень.

Від 55 000 до 50 000 гривень платять на таких вакансіях: Angular-розробник, IOS developer, керівник IT-відділу, Python-програміст, Full stack developer, DevOps engineer, Media buyer, Team leader та Game developer. У середньому 47 500 заробляють директор з маркетингу та програміст PHP.

Зарплату у розмірі від 45 000 до 40 000 гривень одержують: вебмайстер, Javascript-програміст, C# Developer, фінансовий директор, програміст 1C, стоматолог. Національний менеджер заробляє приблизно 39 000 гривень на місяць, топменеджер – 38 800 грн, директор з продажу та рієлтор – 37 500 грн, укладач плитки – 37 000 гривень. Зарплату у розмірі 35 000 гривень одержують: брокер, керівник відділу, ортопед, спеціаліст з інформаційної безпеки та Front-end програміст.

До речі, найбільше вакансій із заробітною платою у розмірі 20 000 гривень. У столиці таку заробітну плату отримують: колорист, лікар УЗД, мікробіолог, агроном, зубний технік, операційний менеджер, майстер з монтажу, перекладач, спеціаліст з тендерів, невропатолог, механік, SEO-фахівець, майстер цеху, майстер з ремонту телефонів, майстер епіляції , сімейний лікар, сценарист. Середню зарплату у Києві отримують реабілітолог, провідний у караоке, технічний спеціаліст, спеціаліст з відеомонтажу, ремонтник (17 500 гривень).

Якщо ж говорити і вакансіях із найнижчими зарплатами, то в них входять: оператор квест-кімнати, вахтер (8 000 гривень), санітарка, асистент ветеринарного лікаря (9 000 гривень), прибиральниця, музичний керівник (9 500 грн), посудомийниця та хореограф (10000 гривень).

picture

Інфографіка: Д. Романюк/Comments.ua
Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що журналісти порталу "Коментарі" зробили інфографіку за цінами на житло у кожному з районів столиці. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що журналісти порталу "Коментарі" вирішили порівняти, як змінилися цінники на їжу в столиці за останні пів року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


seo специалист

14 квітня 2022, 10:18

SEO-специалист действительно очень востребованная профессия https://optimize-il.com/. Рынок еще как минимум 5 лет будет испытывать нехватку специалистов.

Олег

19 листопада 2021, 14:18

Ещё напишите что после 40 негласно вам будут отказывать даже если у вас опыта куча так то все ваши рейтинги лицемерная херня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися