Футбол у Києві під час війни: фани поділилися думками

У столиці під час воєнного стану повертають на трибуну вболівальників

Фани футболу відреагували на новину про відкриття трибуни стадіону "Оболонь Арена". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичного футбольного клубу "Оболонь".

ФК "Оболонь" (Київ) отримав офіційний дозвіл від державної влади на проведення футбольних матчів на домашній арені. Дотримання усіх вимог безпеки в умовах воєнного стану стало важливим критерієм для отримання дозволу, зазначили у футбольному клубі.

"Глядачі повернуться на трибуни стадіону "Оболонь Арена" у весняній частині сезону! ФК "Оболонь" (Київ) отримав відповідний дозвіл від офіційних органів державної влади! "Оболонь Арена" зможе приймати 1500 глядачів", — йдеться в заяві ФК "Оболонь" (Київ).

Перший матч з вболівальниками на трибуні стадіону "Оболонь Арена" анонсовано провести у Києві наступного тижня. На спортивній арені столиці зустрінуться ФК "Оболонь" (Київ) — ФК "Чорноморець" (Одеса). Початок матчу — у понеділок, 26 лютого, о 15:30.

На офіційній сторінці ФК "Оболонь" (Київ) у Facebook відреагували на новину про відкриття трибуни домашньої арени футбольного клубу. На момент публікації позитивних відгуків не було.

Що думають про відкриття трибуни у Києві під час війни люди:

·      Олег: Ага, повернуться, в робочий день, в робочий час;

·      Basilio: Сподіваймося, що час і день проведення матчів визначатимуть зручний для більшості вболівальників, які схочуть перебувати на трибунах;

·      Олег: Там написано — понеділок 15:30;

·      Юрій: Та їм пофіг. Менше вболівальників менш проблем;

·      Олексій: Розберіться з парковкою! Під час матчів всі прилеглі газони та тротуари заставлені автомобілями вболівальників!

·      Ігор: Блін, а більш відповідного часу, та ще й у будній день, не могли підібрати?

У 2024 році 24 лютого буде друга річниця з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Два роки тому президент України Володимир Зеленський ввів воєнний стан. Спортивні змагання автоматично були скасовані. Згодом футбольним командам дозволили грати на домашніх аренах та на виїзді, але матчі можна було дивитися лише онлайн. Трибуни стадіонів були закриті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві закликали владу зробити реконструкцію стадіону "Дніпровець". До Київської міської ради звернулися з петицією підтримати важливий соціальний проект для підтримки спорту та футбольної спільноти.

Нагадаємо, мера Києва Віталія Кличка запросили подивитись на занедбаний ринг на одному зі стадіонів столиці. На рингу, куди запросили Кличка відсутні канати і стеля, на малому полі знищене покриття, боксерські снаряди "груші" кудись зникли після одного місяця перебування на спортивному майданчику, а трибуни головного поля втратили 80% сидінь.

Читайте також, як у Києві нагадали Кличку, що відомий спортсмен почав програвати свої бої на політичній арені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися