Кличка запросили на спаринг на занедбаний на Оболоні ринг (ФОТО)

Як виглядає спортивна локація

Мера Києва Віталія Кличка запросили подивитись на занедбаний ринг на одному зі стадіонів столиці. Про це йдеться у пості в Telegram-каналі "Життя Оболонського району", передають "Коментарі".

На рингу, куди запросили Кличка відсутні канати і стеля, на малому полі знищене покриття, боксерські снаряди "груші" кудись зникли, після одного місяця перебування на спортивному майданчику, а трибуни головного поля втратили 80% сидінь.

"Оболонці запрошують мера-боксера на спаринг перед виборами. Місце зустрічі - ринг на території славетного стадіону шкіл №194, №252, відкритого пару років тому особисто мером", — йдеться у дописі до оприлюднених фото стадіону та рингу.

Киянам цікаво, навіщо взагалі було будувати цей ринг, якщо він майже не використовувався за призначенням, на відміну від інших споруд комплексу.

"У мене є не нульові шанси, що Кличко провалиться у яму цього рингу і мені зарахують технічну перемогу", — пише місцевий шанувальник боксу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ремонт Київського госпіталю ветеранів у Пущі-Водиці став скандалом. Увагу журналістів спочатку привернуло те, що для лікування військових просто ремонтують фасади та внутрішнє оздоблення лікарні, не змінюючи її наповнення медичним устаткуванням. Тобто понад мільярд гривень витратять виключно на покращення стін, вікон, підлог та іншого оздоблення. Ціни будматеріалів є відверто завищеними. Окрім того, оголосили тендер на ремонт госпіталю ветеранів у Києві. На ремонтні роботи планують витратити ще десятки мільйонів гривень. 

Читайте також, як Кличку нагадали про скандал з паркінгом на Оболоні муралом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися